12-12-2017

Skipov basisonderwijs doneert jaarlijks een geldbedrag aan een goed doel in plaats van kerstkaarten te verzenden. Dit jaar is de stichting Met je hart Veghel uitgekozen. Vorig jaar was het de voedselbank Veghel en daarvoor werd Stichting Marijn met 500 euro verrast. Op woensdag 20 december aanstaande wordt de cheque symbolisch overhandigd op Skipov basisschool De Vijfmaster. Dit vindt plaats tijdens de kerstviering en kerstmarkt waarbij kinderen, ouders en buurtgenoten aanwezig zijn.

Kerstmarkt
“We hebben een hele actieve ouderraad” vertelt directeur Ellen Vos. “Onze ouderraad organiseert jaarlijks een kerstactiviteit en dit jaar is dat de kerstmarkt waarbij allerlei activiteiten gedaan worden, dat varieert van "op de foto met de kerstman" tot "een heerlijk kopje soep". Toen bleek dat op onze school die 500 euro overhandigd gaat worden, was de ouderraad er als de kippen bij om aan te geven dat de opbrengst van de kerstmarkt dan ook naar Met je Hart Veghel gaat. Hoe mooi is dat?”

De kerstviering is op woensdag 20 december, dan worden ook een aantal ouderen van Met je Hart in de watten gelegd en het bedrag overhandigd aan Jet van der Linden, coördinator van Met je hart Veghel.