Skipov, hierna te noemen Skipov, verleent u hierbij toegang tot www.skipov.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Algemeen

Skipov basisonderwijs behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Skipov spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Skipov nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de teksten en foto's is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Skipov basisonderwijs, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Privacy

Het privacybeleid van Skipov staat in de map documenten. Binnen Skipov basisonderwijs hebben wij een functionaris gegevensbescherming, bereikbaar via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u mogelijke datalekken constateert, kunt u uw melding mailen naar dit emailadres.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.